گوشی موبایل

قیمت ردمی نوت 13 پرو پلاس شیائومی؛ مشخصات، بررسی، معایب و مزایا

آپدیت مطلب 16 فروردین ۱۴۰۳: اگر قصد دارید گوشی شیائومی ردمی نوت 13 پرو پلاس را خریداری کنید پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را تا انتها مطالعه کنید، چون ما به کمک ۳ متخصص سعی کردیم این مقاله را تهیه کنیم و اگر قسمت و بخش هایی از بررسی نمایشگر، طراحی و یا دوربین طولانی بود چون نظر و بررسی دو کارشناس خبره را سعی کردیم در مطلب بگنجانیم. امیدواریم از خواندن لذت ببرید و اگر در نگارش ضعف هایی وجود داشت به بزرگواری خودتان ما را ببخشید.

شیائومی به تازگی از گوشی شیائومی ردمی نوت 13 پرو پلاس رونمایی کرده است که در این مطلب می خواهیم این تلفن جدید را ابتدا جعبه گشایی کنیم و پس از آن مشخصات فنی آن را به طور کامل و تخصصی بررسی کنیم، پس تا انتها همراه سوکت مگ باشید.

شیائومی با برگزاری یک رویداد از نسل بعدی گوشی‌های سری ردمی نوت رونمایی کرد. این خانواده شامل سه نسخه پایه، پرو و پرو پلاس می‌شود که در این مطلب با قدرتمندترین عضو آن، یعنی ردمی نوت 13 پرو پلاس آشنا خواهیم شد. ردمی نوت 13 پر‌و پلاس اولین دستگاه از خط تولید Note این شرکت به حساب می‌آید که دارای نمایشگر خمیده با وضوح 1.5K است. با این حال بریم ویدیو را تماشا کنیم.

آنباکس ردمی نوت 13 پرو پلاس

بررسی تخصصی ردمی نوت 13 پرو پلاس

یک بررسی دیگر از سری ردمی نوت ۱۳، اما با کمی تأخیر! بله، ما بهترین مدل این سری را برای آخر نگه داشتیم. بیایید با ردمی نوت 13 پرو پلاس، مجهزترین عضو خانواده‌ی ردمی نوت ۱۳ آشنا شویم.

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس تنها نسخه‌ این سری است که از استاندارد مقاومت در برابر آب و گرد و غبار IP68 بهره می‌برد. این ویژگی برای اولین بار در کل سری ردمی نوت به کار گرفته شده است. همچنین، شارژ سریع ۱۲۰ واتی، تراشه قدرتمند دیمنسیتی 7200 اولترا و حافظه‌ پرسرعت UFS 3.1 از دیگر قابلیت‌ های برجسته‌ این گوشی هستند.

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از طراحی شیشه‌ای خمیده برخوردار بوده و از همان نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED بهره می‌برد که در ردمی نوت ۱۳ پرو نیز مشاهده کردیم. این پنل عالی با رزولوشن ۱۲۲۰p، عمق رنگ ۱۲ بیتی، نرخ رفرش ریت عالی ۱۲۰ هرتز و پشتیبانی از دالبی ویژن، تجربه‌ بصری فوق‌ العاده‌ای را ارائه می‌دهد.

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

قلب تپنده‌ مدل پلاس، تراشه دیمنسیتی 7200 اولترا با هسته‌ های پردازنده مرکزی (CPU) و پردازنده‌ی گرافیکی (GPU) قدرتنمد و حافظه‌ UFS 3.1 است. سیستم دوربین این گوشی نیز مشابه ردمی نوت ۱۳ پرو ۵G می‌باشد که شامل دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال (OIS) و قابلیت زوم بدون افت کیفیت تا ۴ برابر، لنز اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی است.

فاصله میان گوشی‌ های میان‌رده و پرچمداران روز به روز در حال کم شدن است. با وجود اینکه همچنان گوشی‌ های پرچمدار گران‌قیمتی در بازار وجود دارند، اما بازده‌ آن‌ها به طور قابل توجهی نسبت به قبل کاهش یافته است. سوال اینجاست که آیا ویژگی‌های خاص موجود در پرچمداران امروزی تا چه حد برای کاربران کاربردی هستند؟ البته، این موضوع جای بحث دارد. ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس شیائومی نمونه‌ی بارز یک میان‌رده‌ قدرتمند است که می‌تواند با گوشی‌های بسیار گران‌قیمت‌ تر رقابت کند.

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس شیائومی از ظاهری زیبا، نمایشگری عالی، عملکردی روان و فضایی ذخیره‌سازی کافی برخوردار است. دوربین این گوشی کیفیت خوبی دارد، به سرعت شارژ می‌شود و در عین حال بادوام و ضد آب است.

البته باید پذیرفت که لنزهای کمکی دوربین چندان باکیفیت نیستند، شارژ بی‌سیم ندارد و باید با رابط کاربری نه چندان روان MIUI شیائومی کنار بیایید، اما خب، نمی‌توان همه‌ امکانات را با این رنج قیمت داشت!

جعبه‌گشایی ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس درون یک جعبه‌ سفید رنگ ضخیم قرار گرفته است که همه‌ی وسایل مورد نیاز برای شروع کار با گوشی را در اختیار شما می‌گذارد. درون جعبه، یک کابل USB با توان ۶ آمپر و یک شارژر سریع ۱۲۰ وات وجود دارد، بنابراین نیازی به خرید لوازم جانبی اضافی ندارید.

خبر بهتر اینکه، این بسته همچنین شامل یک قاب محافظ طوسی تیره با بریدگی بزرگ برای ماژول دوربین است. علاوه بر این، یک محافظ صفحه‌ نمایش مات و نازک نیز برای جلوگیری از خط و خش روی صفحه نمایش تعبیه شده است.

شیائومی ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از نظر ظاهری شباهت زیادی به دیگر اعضای خانواده‌ی ردمی نوت ۱۳ دارد، اما با یک تفاوت کلیدی. این مدل از لبه‌ های خمیده در جلو و عقب برخوردار است. اما این تنها ویژگی خاص آن نیست! این مدل علاوه بر ظاهری که می‌توان آن را پریمیوم در نظر گرفت، از استاندارد مقاومت در برابر آب و گرد و غبار IP68 نیز بهره می‌برد!

بنابراین، ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس روی صفحه‌ی نمایش خود از شیشه‌ی محافظ گوریلا ویکتوس خمیده و در پشت نیز از شیشه‌ای خمیده با منشاء نامشخص بهره می‌برد. فریم گوشی نسبت به سایر مدل‌های ردمی نوت ۱۳ کمی نازک‌تر است، اما همچنان از پلاستیک ضخیم با روکش مات ساخته شده است.

Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver color
رنگ جدید نقره ای

طراحی گوشی‌های هوشمند در بخش طراحی کمی تکراری شده است و میان‌رده‌ها اغلب ظاهری کاملاً معمولی دارند، اما ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس شیائومی از این قاعده مستثنی است. این گوشی شاید یک ترکیب تکراری از شیشه‌ با فریم فلزی باشد، اما در عین حال باریک و خوش‌ دست است.

مدلی که ما بررسی کردیم رنگ بنفش آئورا (Aurora Purple) است که دارای یک جلوه‌ مات زیبا در پشت با نقش و نگار هندسی جالبی در قسمت بالا و تغییرات ظریف است که لنزهای برجسته دوربین را در یک طرف و فلاش و لوگوی ردمی را در طرف دیگر برجسته می‌کند. البته شما می‌توانید رنگ‌های مشکی یا سفید را انتخاب کنید، اما به نظر من بنفش بهترین گزینه است.

در لبه‌ پایین گوشی، شیار سیم‌کارت و درگاه USB-C قرار گرفته‌اند و دکمه‌ی پاور به همراه دکمه‌های کم و زیاد کردن صدا را در لبه‌ی سمت راست و بالاتر از آن‌ها خواهید یافت. جک ۳.۵ میلی‌ متری صدا در این گوشی وجود ندارد (البته مدل‌های پایین‌تر ردمی نوت ۱۳ همچنان این درگاه را دارند). نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED این گوشی با کیفیت بوده و حسگر اثر انگشت در پایین و بریدگی دوربین سلفی در بالا تعبیه شده است. حسگر اثر انگشت عملکردی تقریباً پاسخگو و سریع دارد، اما گاهی اوقات مجبور می‌شوید برای باز کردن قفل، چند بار انگشت شست خود را فشار دهید.

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

نمایشگر از نرخ تازه‌سازی یا رفرش ریت ۱۲۰ هرتز برای عملکردی روان و نرم پشتیبانی می‌کند، اما به صورت پیش‌فرض روی ۶۰ هرتز تنظیم شده است و قابلیت تغییر نرخ تازه‌سازی را ندارد. (نمایشگرهایی که می‌توانند نرخ تازه‌سازی را تا ۱ هرتز کاهش دهند، مصرف انرژی کمتری دارند.) صفحه نمایش این گوشی واضح و روشن است و می‌تواند به حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت برسد. ما مشکلی در خواندن محتوا در فضای باز و زیر نور خورشید نداشتم. نمایشگر همچنین از دالبی ویژن و استاندارد HDR10+ نیز پشتیبانی می‌شود. فیلم‌ها و بازی‌ها روی این نمایشگر عالی به نظر می‌رسند و بلندگوهای استریو کیفیت قابل قبولی ارائه می‌دهند. اتصال هدفون یا هندزفری از طریق بلوتوث نسخه ۵.۳ پشتیبانی‌ می شود و تجربه‌ی اتصال سریعی را رقم خواهد زد.

خبر خوشحال‌کننده این است که ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس شیائومی موفق به کسب گواهی IP68 شده است، بنابراین دیگر نگران گرد و غبار یا آب نباشید. همچنین برای محافظت از نمایشگر، از پوشش محافظ کورنینگ گوریلا گلس ویکتوس استفاده شده است. این دو مورد، از ویژگی‌هایی هستند که اغلب در گوشی‌های میان‌رده وجود ندارند.

طراحی و بدنه ردمی نوت 13 پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس دومین مدل از این سری است که از برآمدگی بزرگ و سنتی لنزهای دوربین صرفنظر کرده است. در عوض، هر سه لنز دوربین به طور مسطح از قاب پشتی بیرون زده‌اند و حلقه‌های پلاستیکی براقی دور آن‌ها را احاطه کرده‌اند.

اولین چیزی که نظر ما را به خود جلب کرد، صفحه‌ نمایش ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس بود. خمیدگی لبه‌های شیشه‌ای در طرفین بلند به شکلی ظریف انجام شده است و به هیچ وجه در کار با گوشی اختلال ایجاد نمی‌کند. حاشیه‌های اطراف نمایشگر نیز به طور یکنواخت باریک هستند و می‌توان گفت شبیه به گوشی‌های پرچمدار به نظر می‌رسند. علاوه بر این، پنل AMOLED این گوشی واقعاً فوق‌ العاده روشن و رنگارنگ است و می‌توان گفت از رزولوشن بالایی برخوردار است.

در مرکز بالای نمایشگر، سوراخ ریزی برای جای‌ گیری دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی تعبیه شده است. درست بالای این دوربین و تقریباً به صورت نامحسوس، اسپیکر مکالمه فوق‌ العاده باریکی قرار گرفته است که به‌عنوان یکی از بلندگو های استریو نیز عمل می‌کند. مشابه بسیاری از گوشی‌ های شیائومی، بلندگوی دوم نیز دارای خروجی دیگری روی فریم در بالا است تا هنگام گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم، تعادل صدای بهتری را ارائه دهد. همچنین یک درگاه مادون قرمز نیز در همین قسمت وجود دارد.

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر بهره می‌برد که می‌توان گفت در حال حاضر، از نظر سرعت، راحتی و قابلیت اطمینان، جزو بهترین‌ها به شمار می‌رود. دومین بلندگوی قدرتمندتر در پایین گوشی، در کنار درگاه USB-C، میکروفون و شیار سیم‌کارت دوگانه قرار گرفته است.

ما عاشق رنگ بنفش آئورا قاب پشتی ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس هستیم. این قاب از یک روکش مات برخوردار بوده و لکه‌های اثر انگشت روی آن به راحتی قابل مشاهده نیستند. به نظر ما شیائومی نام درستی را برای این رنگ انتخاب کرده است، زیرا واقعاً این بنفش روشن را به بهترین شکل توصیف می‌کند. ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس زیباترین، متفاوت‌ ترین و محافظت‌ شده‌ترین عضو خانواده‌ی ردمی نوت ۱۳ است. علاوه بر استاندارد IP68، یک لایه‌ی جاذب ضربه نیز در اطراف فریم آن تعبیه شده است. اما وجود پنل‌های خمیده باعث شده تا ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس به لغزنده‌ ترین عضو این سری در سال جاری تبدیل شود. در حالی که تجربه‌ ارگونومی آن فاجعه‌ آمیز نیست، اما نسبت به سایر مدل‌ها ضعیف‌تر است و مطمئناً منجر به استفاده از قاب خاکستری ارائه‌شده در جعبه خواهد شد که البته زیبایی خیره‌کننده‌ این طراحی را پنهان می‌کند.

نمایشگر ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED باکیفیت بهره می‌برد که توسط گلس محافظ گوریلا ویکتوس خمیده پوشانده شده است.

البته خود پنل نمایشگر تخت است و از ویژگی‌ های جذابی همچون رزولوشن ۱۲۲۰p، تراکم پیکسلی ۴۴۶ پیکسل در هر اینچ، عمق رنگ ۱۲ بیتی، نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز، کاهش نور PWM با فرکانس ۱۹۲۰ هرتز و پشتیبانی از HDR10+ و دالبی ویژن برخوردار است. طبق مشخصات رسمی ارائه‌ شده توسط شیائومی، حداکثر روشنایی این نمایشگر به ۱۸۰۰ نیت می‌رسد.

ما تست نمایشگر را انجام دادیم و اعداد به دست آمده تا حد زیادی با سایر گوشی‌ های ردمی نوت ۱۳ مطابقت دارد. با تنظیم دستی اسلایدر روشنایی، حداکثر روشنایی ۴۸۶ نیت را ثبت کردیم. سپس، هنگام استفاده از حالت روشنایی خودکار یا فعال کردن حالت تقویت نور خورشید (Sunlight Boost)، روشنایی صفحه به میزان قابل توجهی افزایش یافت و به ۱۲۸۳ نیت رسید.

نمایشگر از نرخ تازه‌سازی تا ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند و دو حالت نرخ تازه‌سازی وجود دارد: سفارشی (انتخاب بین سقف‌های ۱۲۰ هرتز یا ۶۰ هرتز) و پیش‌فرض (تغییر خودکار). به نظر می‌رسد که این نمایشگر از نرخ‌ های تازه‌سازی ثابت ۳۰ هرتز، ۶۰ هرتز، ۹۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز پشتیبانی کند.

نرخ تازه‌سازی تطبیق‌ پذیر به خوبی کار می‌کند و هنگامی که صفحه‌ نمایش محتوای ثابت را نشان می‌دهد، تا ۶۰ هرتز کاهش می‌یابد. همچنین، حداکثر نرخ تازه‌سازی برای رابط کاربری و استریم در تمامی برنامه‌های استریمینگ روی ۶۰ هرتز قفل شده است. و البته، برنامه‌های ناسازگار با نرخ فریم بالا (HFR) مانند برنامه دوربین و گوگل مپ، همیشه با نرخ فریم ۶۰ فریم بر ثانیه ارائه می‌شوند. در نهایت، ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از استاندارد امنیتی Widevine L1 DRM پشتیبانی می‌کند و امکان استریم با کیفیت فول اچ دی با پشتیبانی از HDR10 و دالبی ویژن در سراسر پلتفرم‌ های محبوب از جمله نتفلیکس وجود دارد.

عمر باتری ردمی نوت 13 پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌ آمپر ساعتی بهره می‌برد. متأسفانه، این گوشی در تست‌ های انجام شده طول عمر باتری نتایج چندان چشمگیری کسب نکرد. به عبارتی در مدت زمان وب‌گردی ۹ ساعت و بازی ۷ ساعت توانست دوام بیاورد. اما در تست‌ های مکالمه و پخش ویدیو عملکرد نسبتاً خوبی داشت و امتیاز ۱۰ ساعت و ۳۸ دقیقه را برای استفاده‌ ترکیبی به دست آورد.

یکی از نقاط قوت ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس، همانند ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۱۲۰ واتی شیائومی هایپر شارژ (HyperCharge) است. این گوشی همراه با یک شارژر ۱۲۰ واتی و یک کابل مناسب با توان ۶ آمپر عرضه می‌شود.

مانند دیگر گوشی‌های شیائومی که از شارژ سریع ۱۲۰ وات پشتیبانی می‌کنند، این مدل نیز از حالت «شارژ سریع ویژه» (Boost Charge) بهره می‌برد. این حالت، سریع‌ترین سرعت شارژ یعنی ۱۲۰ وات را در اختیار شما قرار می‌دهد، اما نکته‌ای وجود دارد. این حالت تنها زمانی کار می‌کند که صفحه‌ نمایش گوشی خاموش باشد تا از داغ شدن بیش از حد جلوگیری شود. گزینه‌ «تقویت» به‌صورت پیش‌ فرض خاموش است، اما می‌توانید آن را از تنظیمات باتری فعال کنید.

مورد عجیب دیگر، گزینه‌ای به نام «سرعت بخشیدن به شارژ» است که دقیقاً عملکردی مشابه با حالت شارژ سریع ویژه دارد. این قابلیت بخشی از جدیدترین نسخه‌ی رابط کاربری MIUI 14 است و در حال حاضر برای تمام گوشی‌های ردمی نوت ۱۳ در دسترس قرار دارد. ما نمی‌توانیم با اطمینان بگوییم که اگر یکی از این گزینه‌ها روشن و دیگری خاموش باشد چه اتفاقی می‌افتد، اما قطعاً این موضوعی است که شیائومی باید درباره‌ی آن توضیح دهد یا از طریق یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری برای این مدل خاص از ردمی نوت، آن را برطرف نماید.

همانطور که اشاره شد، تست شارژ را با حالت «شارژ سریع ویژه» انجام دادیم، زیرا در غیر این صورت، گوشی با سرعت محدود ۶۰ تا ۸۰ وات شارژ می‌شود. ترکیب ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس با شارژر GaN ۱۲۰ واتی فوق‌ العاده است و می تواند در عرض تنها ۵ دقیقه، ۳۱ درصد از باتری شارژ کند و در مدت ۱۵ دقیقه، ۶۷ درصد از ظرفیت باتری را پر کند. شارژ کامل باتری ۲۵ دقیقه طول کشید که دقیقاً مطابق با تبلیغات ۱۹ دقیقه‌ای نیست، اما همچنان به‌طور باور نکردنی سریع است. در طول شارژ سریع ۱۲۰ وات، گوشی داغ نشد و فقط کمی گرم شد.

بلندگوها و صدای گوشی ردمی نوت 13 پرو پلاس

Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver color

ردمی نوت 13 پرو پلاس از یک سیستم بلندگوی استریو بهره می‌برد. یکی از بلندگوها در بالای گوشی قرار گرفته است و دارای دو خروجی صدا است. خروجی بالایی و خروجی جلویی برای عملکرد به عنوان اسپیکر مکالمه عمل می‌کنند. بلندگوی دیگر در پایین گوشی تعبیه شده است.

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس در تست بلندی صدای ما، امتیاز «خوب» را کسب کرد. کیفیت صدا بسیار خوب است. صدای خواننده واضح است، فرکانس‌های بالا به خوبی ارائه می‌شوند و صدای بم (باس) نیز کاملاً قابل قبول است.

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از فناوری بهبود صدای دالبی اتموس پشتیبانی می‌کند که به صورت پیش‌ فرض فعال است. ما سعی کردیم موسیقی را با و بدون دالبی اتموس گوش دهیم و دریافتیم که روشن نگه داشتن آن، تجربه‌ بهتری را به همراه دارد. صدا کمی بلندتر می‌شود و خروجی صوتی کمی واضح‌تر به گوش می‌رسد. با روشن کردن دالبی اتموس، می‌توان گفت صدا غنی‌تر می‌شود و صدای خواننده کمی بهتر به گوش می‌رسد، اما در عوض، میزان صدا و باس کمی کاهش می‌یابد.

رابط کاربری و سیستم عامل ردمی نوت 13 پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت 13 پرو پلاس به صورت پیش‌فرض از رابط کاربری MIUI 14 روی اندروید ۱۳ اجرا می‌شود. بعداً تمام مدل‌ های ردمی نوت ۱۳ به‌روزرسانی رابط کاربری HyperOS را دریافت خواهند کرد.

شیائومی به‌ صورت رسمی تعداد به‌روزرسانی‌ های آتی را اعلام نکرده است، اما به احتمال زیاد مشابه برنامه‌ به‌روزرسانی گوشی‌های پوکو X6 خواهد بود. رابط کاربری MIUI 14 از نظر کلی تجربه‌ کاربری نسبت به نسخه‌ ۱۳ تغییرات کمی داشته است و این موضوع ایرادی ندارد. این رابط کاربری همچنان همانند گذشته سریع و قابل شخصی‌سازی است.

شیائومی همچنین توجه ویژه‌ای به بازخورد لرزشی (haptics) این گوشی کرده است و ما متوجه شدیم که موتور ویبره این گوشی دقیق، قوی، باکیفیت و پاسخگو است. این موتور به بسیاری از عملکردهای سیستمی و هنگام پیمایش در رابط کاربری واکنش نشان می‌دهد. حتی گزینه‌ای برای تنظیم شدت بازخورد لرزشی وجود دارد تا در صورت تمایل، آن را کاهش دهید و یا برعکس، میزان آن را افزایش دهید.

رابط کاربری MIUI 14 روی اندروید ۱۳ اجرا می‌شود و ممکن است تبلیغاتی را در برخی از برنامه‌ هایش نمایش دهد. اما نگران نباشید، شما می‌توانید این تبلیغات را از تنظیمات همان اپلیکیشنی که تبلیغات یا پیشنهادات را نشان می‌دهد، غیرفعال کنید. ما پیش‌تر بررسی مفصلی از رابط کاربری MIUI 14 روی اندروید ۱۳ انجام داده‌ایم. برای داشتن یک نمای کلی بهتر از رابط کاربری و ویژگی‌ها، می‌توانید آن بررسی را مطالعه کنید.

عملکرد و سخت‌ افزار ردمی نوت 13 پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت 13 پرو پلاس از تراشه‌ قدرتمند دیمنسیتی 7200 اولترا ساخت مدیاتک بهره می‌برد. این تراشه شامل یک پردازنده‌ ۸ هسته‌ای که از دو هسته‌ پرقدرت Cortex-A715 با سرعت ۲.۸ گیگاهرتز و ۶ هسته‌ کم‌مصرف Cortex-A510 با سرعت ۲.۰ گیگاهرتز تشکیل شده است.

پردازنده‌ی گرافیکی این گوشی Mali-G610 MC4 است که با توجه به میان‌رده بودن این مدل، برای تجربه‌ خوب بازی مناسب به نظر می‌رسد. ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از رم پرسرعت LPDDR5X و حافظه‌ ذخیره‌ سازی سریع UFS 3.1 بهره می‌برد. نسخه‌ جهانی این گوشی در دو مدل عرضه می‌شود. ۸ گیگابایت رم با ۲۵۶ گیگابایت حافظه و ۱۲ گیگابایت رم با ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی.

عملکرد پردازنده در این رده قیمتی کاملاً مناسب و رقابتی است. نتایج بنچمارک AnTuTu ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس را کمی پایین‌تر از وان‌ پلاس نورد ۳ قرار داد. اما هنوز در رتبه‌ های بالای جدول دیده می شود. این گوشی واقعاً یکی از بهترین میان‌رده‌های حال حاضر بازار است.

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس یکی از سریع‌ترین پردازنده‌ های گرافیکی را در رده‌ قیمتی خود دارد و تنها پردازنده‌ گرافیکی وان‌ پلاس نورد ۳ از آن جلوتر قرار می‌گیرد. گوشی‌ های جدید ریلمی 12 پرو از نظر پردازنده گرافیکی فاصله‌ زیادی با این گوشی دارند. در نهایت، ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس در تست‌های پایداری تراشه و گرافیک نتایج عالی کسب کرد و توانست امتیاز ۷۶ درصد برای پردازنده و ۹۹ درصد برای گرافیک را به دست آورد.

به‌طور کلی، ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس یکی از سریع‌ ترین گوشی‌های موجود در این بازه‌ قیمتی است. علاوه بر این، این گوشی از دفع گرمای عالی برخوردار بوده و دچار افت عملکرد نمی‌شود، همچنین در زمان اجرای بازی‌های سنگین هرگز داغ نمی‌شود.

دوربین های ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از همان مجموعه دوربین مدل استاندارد ردمی نوت ۱۳ پرو ۵G بهره می‌برد. این مجموعه شامل یک دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، یک لنز اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و یک لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی است. همچنین برای ثبت تصاویر سلفی، یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است.

  • دوربین اصلی: لنز واید ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ ISOCELL HP3، دیافراگم Tetra2Pixel، f/1.7، فاصله کانونی معادل ۲۳ میلی‌متر (واید)، سایز سنسور ۱/۱.۴ اینچ، اندازه‌ پیکسل ۰.۵۶ میکرومتر، فوکوس خودکار تشخیص فاز چند جهته، لرزشگیر اپتیکال تصویر، قابلیت ضبط ویدیو با کیفیت ۲۱۶۰p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه.

  • دوربین فوق عریض یا اولتراواید: لنز ۸ مگاپیکسلی سونی IMX336، دیافراگم f/2.2، فاصله کانونی ۱۶ میلی‌ متر، زاویه‌ دید ۱۱۲ درجه، اندازه‌ سنسور ۱/۴ اینچ، اندازه‌ پیکسل ۱.۲ میکرومتر، قابلیت ضبط ویدیو با کیفیت ۱۰۸۰p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه.

  • دوربین ماکرو: لنز ۲ مگاپیکسلی OmniVision OV02B، دیافراگم f/2.4، قابلیت ضبط ویدیو با کیفیت ۷۲۰p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه.

  • دوربین سلفی: لنز واید ۱۶ مگاپیکسلی Quad-Bayer OmniVision 16A1Q، دیافراگم f/2.4، فاصله کانونی ۲۴ میلی‌ متر، قابلیت ضبط ویدیو با کیفیت ۱۰۸۰p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه.

کیفیت عکاسی در نور روز

تصاویر ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

دوربین اصلی به‌طور پیش‌ فرض عکس‌هایی با رزولوشن ۱۲.۵ مگاپیکسل ثبت می‌کند و این تصاویر واقعاً عالی هستند. عکس‌هایی که ما در یک روز آفتابی زمستانی با این دوربین گرفتیم، جزئیات فراوان، کنتراست بالا، رنگ‌ های دقیق و طبیعی و بدون هیچ نویزی ثبت شدند. محدوده‌ دینامیکی (dynamic range) دوربین چندان گسترده نیست، اما برای اکثر صحنه‌ها کافی به نظر می‌رسد.

هنگام بزرگنمایی ۱۰۰ درصدی عکس‌ها، متوجه می‌شوید که جزئیات کاملاً طبیعی نیستند و گاهی اوقات حالتی شسته‌ شده یا روغنی پیدا می‌کنند. این نوع پردازش تصویر را بارها دیده‌ایم و در حالی که قطعاً ایده‌آل نیست، نمی‌توان گفت که بد است. اما به طور قطع جای بهبود وجود دارد، اما حتی به همین شکل هم برای این رده قیمتی عملکردی قابل قبول است.

عکس‌ های با زوم ۲ برابر بسیار خوب هستند، اما هرچه بیشتر زوم کنید، عکس ها کمی افت کیفیت پیدا می کند. در زوم ۴ برابری، دیگر نمی‌توانیم از کیفیت بدون افت تعریف کنیم. عکس‌ها جزئیات ضعیف، ظاهری بسیار مصنوعی و نویز بسیاری دارند. در مجموع، توصیه می‌کنیم از زوم ۴ برابر استفاده نکنید.

عکس‌های گرفته‌شده با لنز اولتراواید ۸ مگاپیکسلی قابل قبول هستند، آن‌ها جزئیات نسبتاً خوبی دارند و رنگ‌ های دقیق و محدوده‌ دینامیکی رضایت‌ بخشی را ارائه می‌دهند. با این حال، اغلب کمی بیش از حد نوردهی شده‌اند و این اولین بار نیست که دوربین‌ های اولتراواید شیائومی چنین وضعیتی دارند.

تصاویر ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی تا حد ممکن ساده است، اما مطمئناً برای برخی از پست‌ های اینستاگرامی کار شما را راه می‌اندازد. عکس‌های ماکرو رنگی، با کنتراست خوب و جزئیات کافی هستند، به علاوه محدوده‌ دینامیکی آن‌ها نیز کاملاً مناسب است.

دوربین سلفی Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس از یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی Quad-Bayer بهره می‌برد که در واقع عکس‌هایی با خروجی ۴ مگاپیکسل ثبت می‌کند. این بدان معناست که عکس‌های ۱۶ مگاپیکسلی که تحویل می‌گیرید، نسخه‌ بزرگ‌ نمایی‌ شده‌ خروجی ۴ مگاپیکسلی هستند. اما عکس‌های سلفی ۱۶ مگاپیکسلی در کل خوب هستند. این تصاویر همچنان ظاهری زیبا با جزئیات مناسب، نوردهی عالی، بازتولید رنگ فوق‌ العاده و محدوده‌ دینامیکی خوبی را ارائه می‌دهند.

کیفیت عکاسی در نور کم

همانطور که در بسیاری از گوشی‌ های دیگر وجود دارد، ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس نیز در حالت عکاسی از پردازش خودکار حالت شب بهره می‌برد. این حالت به صورت خودکار نوردهی و ادغام تصاویر را مطابق تشخیص خود اعمال می‌کند.حالت خودکار شب حالت پیش‌ فرض است و توصیه می‌کنیم آن را به همین شکل رها کنید و به ندرت برای دوربین اصلی فعال می‌شود، اما تقریباً همیشه برای دوربین اولتراواید فعال خواهد شد، چرا که این دوربین واقعاً به آن نیاز دارد.

دوربین ردمی نوت 13 پرو پلاس

عکس‌ های شبانه‌ گرفته‌ شده با دوربین اصلی خیره‌ کننده هستند. عکس‌ها سرشار از جزئیات بوده و هیچ نویز قابل مشاهده‌ای ندارند، محدوده‌ دینامیکی آن‌ها مطلوب است و اشباع رنگ خوبی دارند. نورهای برجسته در تمام عکس‌ها به خوبی کنترل شده‌اند.

در نور کم، امکان زوم بدون افت کیفیت وجود ندارد؛ خروجی شما تنها یک برش و بزرگنمایی‌ شده از عکس استاندارد خواهد بود. این به این معنی است که جزئیات به نصف کاهش می‌یابد، اما سایر موارد یکسان باقی می‌مانند. عکاسی با زوم ۴ برابر در شب اصلاً گزینه‌ی مناسبی نیست، زیرا با جزئیات ضعیف و نویز فراوان روبرو خواهید شد.

عکس‌ های گرفته‌ شده با دوربین اولتراواید قابل قبول هستند، اما چیز خاصی و ویژه ای ارائه نمی‌دهند. حتی با کمک حالت شب، همچنان دچار کم‌ نوری و نویز هستند. همچنین جزئیات تصاویر و اشباع رنگ در حد متوسط هستند.

ضبط و کیفیت ویدیو ردمی نوت 13 پرو پلاس

با دوربین اصلی ردمی نوت 13 پرو پلاس می توانید از ضبط ویدیو با کیفیت ۴K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه لذت ببرید. حداکثر رزولوشن فیلمبرداری با دوربین اولتراواید ۱۰۸۰p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه است، در حالی که دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی فقط قادر به ضبط ویدیو با کیفیت ۷۲۰p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه می‌باشد. در نهایت، امکان فیلمبرداری با رزولوشن ۱۰۸۰p و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه تنها با دوربین اصلی وجود دارد.

سیستم لرزشگیر الکترونیکی به‌صورت دائمی بر روی تمامی دوربین‌ها به جز دوربین ماکرو فعال است. صدا همیشه با نرخ بیت‌ریت ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه و به‌ صورت استریو ضبط می‌شود. فیلم‌ های ۴K گرفته‌ شده با دوربین اصلی عالی هستند و آن‌ها سطح بالایی از جزئیات ثبت‌ شده و رنگ‌های واقعی را ارائه می‌دهند. ویدیو های گرفته‌ شده در نور روز نیز بدون نویز، با کنتراست بالا و محدوده‌ دینامیکی خوب هستند.

دوربین ردمی نوت 13 پرو پلاس

فیلم‌ های ۴K با زوم ۲ برابر از نظر جزئیات چندان خوب نیستند، زیرا آن‌ها با برش و بزرگنمایی دیجیتالی به دست آمده‌اند. فیلم‌ های ۴K گرفته‌ شده در نور کم با دوربین اصلی بسیار خوب هستند. آن‌ها روشن و رنگارنگ بوده و از محدوده‌ دینامیکی خوب و جزئیات فراوان برخوردارند. البته کمی نویز دارند، اما نگران‌کننده نیست.

فیلم‌های ۱۰۸۰p گرفته‌شده با دوربین اولتراواید قابل قبول هستند. آن‌ها چندان جزئیات بالایی ندارند، اما محدوده‌ دینامیکی خوبی دارند. فیلم‌ های ۱۰۸۰p گرفته‌شده در نور کم با این دوربین بسیار نرم هستند. در نهایت، فیلم‌های ۱۰۸۰p گرفته‌شده با دوربین سلفی کاملاً قابل قبول هستند. جزئیات رضایت‌ بخش است، نویز کم است و رنگ‌ها خوب هستند. سوژه در ویدیو به‌خوبی نوردهی شده است، اگرچه محدوده‌ دینامیکی کمی پایین است، همانطور که با پس‌زمینه‌ بریده‌ شده مشهود است.

حرف آخر…

شیائومی ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس بهترین ردمی نوت امسال است، این گوشی از بهترین طراحی، نمایشگر، تراشه و همچتین سریع‌ ترین فناوری شارژ در میان هم‌ رده‌های خود برخوردار است. علاوه بر این، قیمت آن اصلاً گران نیست، بلکه برعکس، کاملاً رقابتی است.

ما طراحی جدید با شیشه خمیده و گواهینامه‌ ضد آب IP68 را بسیار پسندیدیم. نمایشگر OLED با وضوح بالا و فناوری دالبی ویژن و همچنین اسپیکرهای استریو با پشتیبانی از صدای دالبی اتموس، مطمئناً مورد پسند هر کاربری قرار خواهند گرفت. تراشه دیمنسیتی 7200 اولترا نه تنها در حد انتظارات بلکه در صدر جدول میان‌رده‌ها قرار گرفت.

طول عمر باتری ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس چندان چشمگیر نیست، امّا امیدواریم شیائومی این مورد را با یک به‌روزرسانی بهبود بخشد. همچنین پردازش تصویر دوربین نیز می‌تواند با کمی تنظیم دقیق‌ تر، بهتر شود.

با این حال، ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس یک گوشی هوشمند همه‌کاره‌ عالی با مشخصات فنی چشمگیر و قیمتی فوق‌ العاده رقابتی است. این گوشی گزینه‌ای است که اگر بودجه‌ شما حدود ۱۵ میلیون تومان است، بدون شک باید آن را در نظر بگیرید.

نکات مثبت:

  • طراحی با نوآورانه و گواهینامه‌ IP68، پنل پشتی مات
  • نمایشگر OLED روشن، رزولوشن ۱۲۲۰p، عمق رنگ ۱۲ بیتی، دقت بالای رنگ
  • شارژ فوق‌ العاده سریع
  • اسپیکرهای استریوی بلند با صدای خوب
  • کیفیت بسیار خوب عکس و ویدیو در همه دوربین‌ها
  • قیمت رقابتی

نکات منفی:

  • طول عمر باتری ناچندان چشمگیر
  • پردازش تصویر دوربین می‌توانست کمی طبیعی‌تر باشد.

جدول مشخصات Xiaomi Redmi Note 13 Pro+

مشخصات ردمی نوت 13 پرو پلاس
زمان رونمایی 15 سپتامبر 2023
زمان عرضه 21 سپتامبر 2023
سیم کارت نانو سیم کارت، eSIM یا دو سیم کارت (نانو سیم کارت، دو سیم کارت آماده به کار)
نوع سیم کارت نانو سیم کارت
جنس بدنه‌ جلو گلس شیشه (گوریلا گلس ویکتوس)، پشت شیشه ای یا پلیمری سیلیکونی (چرم اکو)
وزن 199 گرم یا 204.5 گرم
ابعاد 161.4 در 74.2 در 8.9 میلی متر
سیستم عامل اندروید 13
رابط کاربری MIUI 14
گواهی ضد آب بله، IP68 مقاوم در برابر آب و گرد و غبار (تا 1.5 متر به مدت 30 دقیقه)
مشخصات سخت افزار 
چیپست مدیاتک دیمنسیتی 7200 اولترا
فرآیندهای ساخت 4 نانومتری
تعداد هسته ها هشت هسته ای
پردازنده مرکزی هشت هسته ای (2×2.8 گیگاهرتز Cortex-A715 و 6×2.0 گیگاهرتز Cortex-A510)
پردازنده گرافیکی Mali-G610 MC4
رم 8 گیگابایت
12 گیگابایت
16 گیگابایت
حافطه داخلی 256 گیگابایت
512 گیگابایت
نوع حافظه UFS 3.1
ترکیب رم و حافظه  256 گیگابایت 8 گیگابایت رم
256 گیگابایت 12 گیگابایت رم
512 گیگابایت 8 گیگابایت رم
512 گیگابایت 12 گیگابایت رم
512 گیگابایت 16 گیگابایت رم
درگاه کارت حافظه خارجی ندارد
مشخصات نمایشگر
نوع صفحه نمایش OLED
سایز نمایشگر 6.67 اینچ
ابعاد 107.4 سانتی متر مربع
تراکم پیکسلی  ~446ppi در هر اینچ
نسبت تصویر 20:9
رزولوشن 1220 در 2712 پیکسل
روشنایی حداکثر 1800 نیت
نسبت تصویر به بدنه ~89.7 درصد
نرخ نوسازی 120 هرتز
ویژگی های نمایشگر محافظ کورنینگ گوریلا گلس ویکتوس
نمایشگر همیشه روشن
دالبی ویژن
بیش از 68 میلیون رنگ طیف رنگی
پشتیبانی از استاندارد HDR10+
مشخصات  دوربین های پشت 
تعداد دوربین ها سه گانه
واید
اولتراواید
ماکرو
دوربین اصلی 200 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی لنز واید 23 میلی متری
سایز سنسور 1/1.4 اینچ
سایز پیکسل 0.56 میکرومتر
فوکوس خودکار چند جهته
لرزشگیر اپتیکال تصویر
دیافراگم f/1.7
دوربین اولتراواید  8 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اولتراواید  لنز اولتراواید
پوشش 120 درجه
دیافراگم f/2.2
دوربین ماکرو 2 مگاپیکسل
مشخصات دوربین ماکرو لنز ماکرو
دیافراگم f/2.4
امکانات دوربین  فلش دوگانه ال ای دی
HDR
پانوراما
رزولوشن ویدیو  4K@24/30fps
1080p@30/60/120fps
حداکثر امکانات فیلمبرداری  4K
امکانات فیلمبرداری  لرزشگیر دیجیتالی تصویر-ژیروسکوپ
مشخصات  دوربین سلفی
دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی
مشخصات دوربین سلفی لنز واید استاندارد
دیافراگم f/2.4
امکانات دوربین  HDR
پانوراما
رزولوشن ویدیو 1080p@30/60fps
حداکثر کیفیت فیلمبرداری  1080p
مشخصات  صدا و بلندگو
بلندگو بله، با بلندگوهای استریو
مشخصات بلندگو  صدای 24 بیت/192 کیلوهرتز با وضوح بالا
کیفیت بلندگو  پخش صدای دالبی اتموس 
جک 3.5 میلی متری صدا ندارد
مشخصات باتری
نوع باتری لیتیوم پلیمری
ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر ساعت، غیر قابل جابجایی
توان شارژ سیمی 120 وات
مدت زمان شارژ 100 درصد در 19 دقیقه (تبلیغ شده)
فناوری های شارژ پاوردلیوری PD3.0
شارژ بی سیم ندارد
پشتیبانی از شارژ معکوس ندارد
USB USB Type-C 2.0
مشخصات  سنسور ها
NFC بله (وابسته به بازار و منطقه)
بلوتوث نسخه 5.3
مشخصات بلوتوث مجهز به نوع کم مصرف A2DP، LE
OTG ✔️
حسگر اثر انگشت بله، (زیر نمایشگر، اپتیکال)
پورت مادون قرمز ✔️
رادیو FM ندارد
موقعیت یابی  GPS، GLONASS، BDS، GALILEO، QZSS
حسگر ها حسگرهای اثرانگشت
شتاب سنج
ژیروسکوپ
مجاورت مجازی
قطب نما
وای فای Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6
مشخصات وای فای دو بانده، Wi-Fi Direct
مشخصات مدل و قیمت
رنگ ها مشکی
سفید
بنفش
سبز
مدل  23090RA98C
23090RA98G
23090RA98I
محدوده قیمت 329 دلار

تست بنچمارک ردمی نوت 13 پرو پلاس شیائومی 

بنچمارک امتیاز 
AnTuTu 683899 (v9)

779812 (v10)

GeekBench 2353 (v5)
2597 (v6)
3DMark Wild life 4341 (خارج از صفحه 1440p)
نسبت کنتراست نمایشگر بی نهایت (اسمی)
بلندگو 26.3 LUFS (خوب)
باتری استفاده مداوم 10:38 ساعت

مزایا گوشی ردمی نوت 13 پرو پلاس شیائومی 

  • مجهز به فناوری شبکه 5G
  • پشتیبانی از شارژ سریع 120 واتی
  • مجهز به فناوری شارژ Power Delivery 3
  • طراحی مدرن و قاب آلومینیومی
  • پشتیبانی از NFC و پورت مادون قرمز
  • صفحه نمایش OLED با نرخ تجدید پذیری 120 هرتز
  • روشنایی بسیار عالی 1800 نیت
  • عملکرد روان و بدون هنگی
  • جدیدترین سیستم عامل اندروید 13 با رابط کاربری MIUI 14
  • بلندگوهای دوگانه استریو با صدای واضح و بلند
  • دوربین ها در نور روز عکس های بسیار باکیفیتی ثبت می کنند.
  • زوم دوربین عالی
  • دوربین اصلی 200 مگاپیکسلی
  • پشتیبانی از فیلمبرداری 4K
  • دارای محافظ نمایشگر  و مقاومت در برابر آب و گرد و غبار

ردمی نوت 13 پرو پلاس

معایب گوشی ردمی نوت 13 پرو پلاس 

  • استفاده از پورت شارژ نسل گذشته
  • فاقد پشتیبانی از شارژ معکوس و شارژ بی سیم
  • بدون پشتیبانی لرزشگیر دیجیتالی
  • فاقد جک 3.5 میلی متری صدا و رادیو FM
  • درگاه کارت حافظه micro SD وجود ندارد.
  • نبود Wi-Fi Direct
  • نبود سنسور دما

آیا گوشی Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ ارزش خرید دارد؟

ردمی نوت 13 پرو پلاس دارای فلاشی است که به شما امکان می دهد در شرایط کم نور عکس های فوق العاده بگیرید، ظرفیت باتری فوق العاده ای را ارائه می دهد، نمایشگر وضوح خوبی دارد، پردازنده عملکرد سریع دارد و گوشی دارای حسگر اثرانگشت برای امنیت بهتر گوشی است. در کل اگر قصد یک تلفن هوشمند همه کاره دارید که دوربین بی نظیری برای ثبت تصاویر و ویدیو ها داشته باشد، بی شک ردمی نوت 13 پرو پلاس برای شما طراحی شده است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. یه نکته منفی بزرگی که داره دوربین های ثانویه هستن!توی این رنج قیمتی چرا خبری از تله فوتو نیستش!وقتی دوربین تل فوتو نباشه امکان زوم بدون افت کیفیت وجود نداره! درضمن فریمش پلاستکیه!گوشی های تو این رده و حتی ارزون تر از فلز براق استفاده می کنند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا