معرفی ۳۰ هدفون برتر بازار (اسفند ۱۴۰۰)
معرفی ۳۰ هدفون برتر بازار
در مقاله بهترین هدفون های بی سیم بازار (اسفند ۱۴۰۰) می خوانید ؛ هدفون ها از آن دسته محصولاتی هستند که حداقل ۳ یا ۴ سالی مهمان ما هستند پس باید بهترین گزینه را انتخاب و خرید،در این مقاله میخواهیم بهترین هدفون های بی سیم بازار را در رده های قیمتی از ۲۵۰ هزار تومان تا ۲۴ میلیون معرفی کنیم، برای انتخاب بهترین هدفون با توجه به نیازهای شخصی، چه نکاتی را باید مد نظر قرار دهیم و به چه مشخصاتی باید دقت کرد را خواهیم گفت پس با ما همراه باشید.
این را هم بخوانید؛ راز رشد شیائومی که نمیدانستی؟
کمپانی و برند های مختلفی در سراسر دنیا به تولید انواع هدفون می پردازند و از نظر کیفیت و کارایی و مشخصات فنی متفاوت هستند، کمپانی های مهروف و پر طرفدار دنیا بوز،انکر،بیتس، بیرداینامیک، اپل، جی بی ال، مایکروسافت،اسکال کندی، سنهایز، موتورلا، آوی، نیا، سونی، پاناسونیک هستند.
خریداران باید به دنبال هدفون مناسب با نیاز شخصی خود باشند، و در این بین با چالش های بسیاری مواجه خواهند شد. مشخصات هدفون ها برای خریداران معمولی بسیار پیچیده خواهند بود و باید خاطر نشان کرد که کیفیت و کارایی یک هدفون باز روی مشخصات فنی قابل پیش بینی و آنالیز نیست.
این را هم بخوانید: معرفی جامع برند شیائومی
پیش از شروع تحقیق در خصوص بهترین هدفون مطابق با نیاز خود، باید بدانید که چه نیازی دارید و چه مقدار می خواهید هزینه کنید ،ابتدا باید با مشخصات فنی آشنا شوید تا بتوانید بهترین را انتخاب کنید و ما در این مقاله فقط به صورت تخصصی نقاط ضعف و قوت هدفون های بی سیم و بهترین را به شما معرفی می کنیم .
آشنایی با مشخصات هدفون ها
حساسیت و سطح فشار صدا
حساسیت و سطح فشار صدا یکی از واحد ها و نشانگر های اندازه گیری بلندی صدای هدفون است ،حساسیت توانایی تولید صدا از سیگنالهای دریافتی را در هدفونها نشان میدهدو عموما با واحد دسیبل (dB) نمایش داده میشوند. معمولا هدفونها بازهی حساسیت ۸۵ تا ۱۲۰ دسیبل را دارند. برای آشنایی بیشتر با میزان حساسیت صدا بسیار مهم است که بدانید که ترافیک در شهر ها صدایی برابر با ۸۰ دی سی بل تولید می کند وصداهای بیشتر از ۱۲۰ دسی بل باعث آسیب به پرده گوش و شنوایی میشود.
امپدانس
امپدانس نشان دهنده مقاومت الکتریکی است و با واحد اهم اندازه گیری میشود،هدفونهایی با امپدانس بالا مقاومت بالاتری به جریان الکتریکی دارند و انرژی بیشتری برای به حرکت درآوردن درایور ها دارند ،اما هدفون های طراحی ده برای موبایل و تبلت ها امپدانس کمتر از ۳۵ اهم دارند که بتوانند با انرژی اندک صدا را با کیفیت پخش کنند ولی در هدفون های حرفه ای امپدانس ۳۰۰ اهمی دارند و امپلی فایر جداگانه برای پخش نیاز دارند.
این را هم بخوانید؛ بهترین اسپیکر های قابل حمل بازار
باید این نکته را در نظر بگیرید که هدفون را نسبت به منبع پخش صدای خود انتخاب کنید. اگر هدفونهای حرفهای و امپدانس بالا را به گوشی متصل کنید و یا از هدفونهای رده پایین با امپدانس کم و اتصال آنها به امپلیفایر بهره ببرید، با نویز یا عدم پخش صدای مناسب مواجه خواهید شد.
درایور
به طور قطع یکی از مهمترین اجزا هدفون میباشد که با فرکانس لرزش این قطع صدای مورد نظر را تولید می کند،در مشخصات فنی دریوار را با قطر آن معرفی می کنند و در هدفون های میان رده این قطر حدود ۴۰ تا ۵۰ میلی متر میباشد و به طور کلی هر چه قطر درایور بیشتر باشد توانایی صوتی بالاتری دارد و به خصوص در فرکانسی پایین توانایی پخش BASS را دارد، پس به قطر هدفون نگاه ویژه ایی داشته باشید.
عایق بندی صدا
اگر دوست ندارید موسیقی یا کتاب صوتی را که گوش می کنید را اطرافیان شما بشنوند حتما به داشتن هدفون به عایق صدا توجه کنید ،هدفون های دارای عایق صدا به نحوی طراحی و تولید شده اند که خروج صدا به محیط اطراف و یا از ورود نویز و صدا به داخل جلوگیری کند،
هدفونهای عایق صدا، به نحوی طراحی شدهاند که به صورت فیزیکی از ورود نویز محیط و البته خروج صدا به محیط اطراف، جلوگیری کنند. تنها هدفونهای پشت بسته در انواع دور-گوش و داخل-گوش، توانایی ایجاد محیطی ایزوله برای پخش موسیقی را دارند اگر علاقه خاصی به شنیدن صدای اورجینال و خالص دارید و بودجه بالایی برای تهیه هدفون هایی که دارای نویز کنسلینگ هستند ندارید بهترین گزینه برای شما هدفون های دارای عایق صدا هستند.
بازهی فرکانس صدا
بازهی فرکانسی صدا که هدفونها می توانند آن را تولید کنند به فرکانس پاسخدهی معروف هستند و با هرتز سنجیده میشود.
در بازه فرکانسی اعداد پایین مربوط به اصوات بم و میزان توانایی تولید هدفون ها در تولید BASS میباشد و فرکانس بالا نیز به معنی صدای زیر یا TREBLE است، معمولا هدفون های موجود در بازار توانایی پاسخ فرکانسی ۲۰ هرتز تا ۲۰۰۰۰ هرتز دارند که دقیقا برابر فرکانس شنوایی انسان است ، اگرعلاقه خاصی به سبک موسیقی با بیس زیاد دارید باید هدفون هایی را بررسی کنید که توانایی بالا در پخش صدای بم و حداقل فرکانس کم باشد.
کیفیت باتری
یکی از نگرانی کاربران هدفون های بی سیم طول عمر باتری آنها میباشد که بتوانند به مدت طولانی بدون نیاز به شارژر مجدد به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهند،در موقع خرید حتما توان باتری و زمان پخش با یکبار شارژ را بررسی کنید.
مقاوم در برابر نفوذ آب
اگر هدفون را برای استفاده در ورزش و یا باشگاه میخواهید حتما به ضد آب بودن و یا ضد تعریق بودن آن توجه داشته باشید و هدفونی را انتخاب کنید که اگر ضد آب نبود حتما در برابر تعریق مقاوم باشد چون به طور کلی ۵۰ درصد هدفون های برند های میان رده موجود در بازار ضد تعریق هستند.
میکروفون داخلی
اگر به دنبال هدفونی هستید که بتوانید مکالمات صوتی خود را هم انجام دهید،چاره ایی به جز انتخاب نمونه هایی که میکروفون داخلی دارند نخواهید داشت ،به طور معمول ۷۰ درصد هدفون های بازار دارای میکروفون هستند ولی توصیه میشود از نمونه هایی استفاده کنید که دارای آپشن کنترل صدا هستند .
برترین هدفون های بازار از ۲۵۰هزار تومان تا ۲۴ میلیون تومان
بهترین هدفون های بی سیم بازار (اسفند ۱۴۰۰)
- هدفون بیرداینامیک مدل AMIRON WIRELESS COPPER با قیمتی حدود ۲۴ میلیون
- هدفون اپل مدل AirPods Max قیمتی حدود ۱۳ میلیون
- هدست مایکروسافت مدل Surface Headphones 2 قیمتی حدود ۸ میلیون
- هدفون بوز مدل SoundLink Around Ear II قیمتی حدود ۷ میلیون تومان
- هدفون اسکال کندی مدل Crusher قیمتی حدود ۶ میلیون
- هدفون اسکال کندی مدل Crusher Evo حدود ۸ میلیون تومان
- هدفون سنهایزر DH-569 قیمتی حدود ۶ میلیون
- هدفون بیتس مدل Studio 3 Camo Collection قیمتی حدود ۵.۵ میلیون تومان
- هدفون سونی مدل WH-XB700 قیمتی حدود ۴ میلیون تومان
- هدفون انکر مدل SoundCore Life Q30 قیمتی حدود ۳.۵ میلیون تومان
- هدفون جی بی ال مدل Live 650BT NC قیمتی حدود ۳ میلیون تومان
- هدفون مدل ROG Strix Fusion 300 قیمتی حدود ۲.۷میلیون تومان
- هدفون انکر مدل SoundCore Life Q20 قیمتی حدود ۲ میلیون تومان
- هدفون آکی مدل EP-B52 V2 قیمت حدود ۱.۸ میلیون تومان
- هدفون سنهایزر مدل HD300 قیمتی حدود ۱.۸ میلیون تومان
- هدفون جی بی ال مدل TUNE 660 NC قیمتی حدود ۱.۵ میلیون تومان
- هدفون جی بی ال مدل JBL Jr 310 BT قیمتی حدود ۱.۴ میلیون تومان
- هدفون سونی مدل WH-CH510 قیمتی حدود ۱.۳ میلیون تومان
- هدفون ای کی جی مدل K52 قیمتی حدود ۱.۲ میلیون تومان
- هدفون اسکال کندی مدل Riff قیمتی حدود ۱.۱ میلیون تومان
- هدفون موتورولا مدل Escape 220 قیمتی حدود ۱ میلیون تومان
- هدفون جی بی ال مدل Tune 510 قیمتی حدود ۱ میلیون تومان
- هدفون اسکال کندی مدل Riff mic قیمتی حدود ۹۵۰ هزار تومان
- هدفون آوی مدل A770BL قیمتی حدود ۸۰۰ هزار تومان
- هدفون نیا مدل X10 قیمتی حدود ۳۵۰ هزار تومان
- هدفون تسکو مدل TH5346 قیمتی حدود ۳۳۰هزار تومان
- هدفون نیا مدل Q2 قیمتی حدود ۳۱۰ هزار تومان
- هدفون زیلوت مدل B570 قیمتی حدود ۳۰۵هزار تومان
- هدفون سود مدل Sd-1003 قیمتی حدود ۳۰۰ هزار تومان
- هدفون نیا مدل X5SP قیمتی حدود ۲۷۰ هزار تومان(پیشنهاد سوکت )
به طور حتما این ۳۰ هدفون برترین های بازار هستند و سوکت به مدت یک هفته کنکاش توانست این تعداد را از بقیه جدا کند و هر یک از این هدفون ها در رده قیمتی خود در دنیا بی نظیر هستند و به طور مثال هدفون نیا مدل X5SP قابلیت تبدیل شدن به اسپیکر را دارد و قابلیت پخش از بلندگو های بیرونی را دارا میباشد و درایور داخلی یا بلندگو داخلی نیز کیفیت صدای بینظیری دارد .
هر مقدار که می خواهید هزینه کنید مطمئن باشید اگر از بین این محصولات معرفی شده در مقاله بهترین هدفون های بی سیم بازار (اسفند ۱۴۰۰) هدفون مورد نظر خود را انتخاب کنید به هیچ وجه پشیمان نخواهید شد.
سوکت قصد دارد به زودی برترین هدست های بازی را معرفی کند که تا به امروز هیچ اسمی از آنها نیامده است و گمنام هستند، اگر سوال و یا مشاوره و مشکلی داشتید میتوانید با ما در میان بگذارید و ما در اسرع وقت پاسخگو شما عزیزان خواهیم بود.