سایر مقالات

غیرفعال کردن نمایش خطا‌ ها در وردپرس

افرادی که با وردپرس آشنایی دارند می‌دانند که مبنای اصلی وردپرس php است، بنابراین افرادی که از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می‌کنند ممکن است پس از نصب قالب و افزونه با خطا‌های رایج رو به رو شوند که باید نسبت به رفع آن‌ها اقداماتی را انجام بدهند اکنون بیایید باهم چگونگی غیرفعال کردن نمایش خطا‌ ها در وردپرس را یاد بگیریم.

در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه غیرفعال کردن نمایش خطا‌ ها در وردپرس آشنا کنیم؛ پس اگر شما در صفحه ایندکس سایت خود با خطا‌های PHP روبه ‌رو هستید می‌توانید از این آموزش استفاده کنید و این خطا را به‌صورت کامل از سایت خود پاک کنید.

خطای php چیست؟

خطای PHP یک پیام خطا یا اشکال در اجرای یک اسکریپت یا برنامه PHP می‌باشد که نشان‌دهنده وقوع یک مشکل در کد PHP است.

به صورت کلی اگر بخواهیم خطا‌های php را بیان کنیم خطا‌هایی هستند که هیچ اختلالی در بارگذاری سایت شما ایجاد نخواهد کرد یعنی حتی اگر سایت شما این خطا‌ها را داشته باشد بازهم سایتتان برای کاربران قابل اجرا است اما آنان می‌توانند این خطا‌ها را بییند.

خطا‌های PHP، این امکان را به توسعه‌دهندگان می‌دهد که اشتباهات و مشکلات سایتشان را بدانند و بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن آن را برطرف کنند.

خطا‌های PHP می‌توانند تأثیرات مختلفی بر امنیت سایت داشته باشند و این تأثیر‌ها به نوع خطا، میزان دسترسی به منابع سیستمی، نحوه مدیریت خطا‌ها و دیگر عوامل سایت بستگی دارد، اگر دوست دارید در مورد امنیت وردپرس بیشتر بدانید پیشنهاد می‌کنم سری به دوره امنیت وردپرس راست چین آکادمی بزنید.

در این دوره از آموزش امنیت وردپرس صفر تا 100 روش‌های نفوذ به سایت، مقابله با آن‌ها و هر آن چیزی که برای امن کردن سایت نیاز دارید پرداخته شده است.

مشکل خطا‌های PHP چیست؟

شاید خطا‌های php بد باشد چون برای کاربرانی که از سایت شما دیدن می‌کنند قابل نمایش است و این موضوع نشان دهنده غیر حرفه‌ای بودن شما خواهد بود به همین دلیل بهتر است این خطا‌ها از دید کاربران مخفی باشد.

هیچ کاربری دوست ندارد وقتی وارد یک سایت می‌شود با خطا مواجه شود حتی خود ما

پس باید اگر خطایی در سایت وجود دارد فوراً آن را برطرف کنید قبل از هرکار باید نمایش این خطا‌ ها را غیر فعال کنید تا اگر خطایی بود در سایتتان قابل نمایش نباشد و کاربران دیگر آن را نبینند به همین دلیل در ادامه با این موضوع را کامل بررسی خواهیم کرد.

غیرفعال کردن نمایش خطا‌ ها در وردپرس

اگر بخوایم یک نتیجه‌گیری کلی بگیریم باید بیان کنیم این خطا از لحاظ فنی برای سایت شما هیچ مشکلی نخواهد داشت و شما فقط باید برای نمایش بهتر سایت باید آن‌ها را برطرف کنید.

این کار بسیار ساده است؛ در ابتدا وارد هاستتان شوید فرقی نمی‌کند که سی پنل باشد یا دایرکت ادمین

  • گزینه File Manage را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.

  • در صفحه ای که برای شما باز خواهد شد باید گزینه Public_html را بزنید.

  • اکنون در این صفحه مورد WP-config. php را پیدا کنید و آن را ویرایش کنید برای این کار باید روی آن کلیک راست و گزینه ویرایش را بزنید.

  • پس از ویرایش کد زیر را در آن پیدا کنید

define(‘WP_DEBUG’, true);

در حالت پیش‌فرض مقدار True برابر False است. پس ممکن است برخی از شما این کد را به‌صورت زیر مشاهده کنید، که در هر دو صورت تفاوتی با هم ندارند:

define(‘WP_DEBUG’, false);

سپس کد زیر را جاگزین آن کنید:

ini_set(‘display_errors’,’Off’);

ini_set(‘error_reporting’, E_ALL );

define(‘WP_DEBUG’, false);

define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, false);

وقتی این گزینه را جایگزین کردید فایل را ذخیره کنید و به سایتتان برگردید، خواهید دید که خطای php از بین رفته است، به این صورت و به همین سادگی میتوانید این خطا را برطرف کنید.

فعال سازی نمایش خطا در وردپرس

حال ممکن است در بعضی مواقع افرادی بخواهند این خطا را در سایت خود فعال کنند؛ همانطور که گفته شد خطای PHP هیچ گونه ضرری برای سایتتان نخواهد داشت به همین دلیل اصلا نگران مشکلات فنی سایتتان نباشید.

تنها کاری که باید بکنید این هست که طبق روشی که در مرحله قبل گفته شد عمل کنید با این تفاوت که کد زیر را جایگزین کد قبلی کنید:

define(‘WP_DEBUG’, true);

define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, true);

در نتیجه

غیرفعال کردن نمایش خطا‌ ها در وردپرس یا حتی در بعضی مواقع فعال‌سازی آن، نیاز بسیاری از کاربران است که در این مقاله سعی کردیم به صورت 0 تا 100 به این موضوع بپردازیم.

امید واریم بتوانید با استفاده از این آموزشی، نمایش خطا‌ های خود را در وردپرس غیر فعال کنید، از این که تا اینجا همراه ما بودید ممنونیم، موفق باشید.

سوالات متداول

  • خطای PHP چه تأثیری بر سرعت سایت دارد؟

خطا‌ های PHP می‌توانند تأثیر مختلفی بر روی سرعت و عملکرد سایت داشته باشند. این تأثیر‌ها عمدتاً به نوع خطا، تکرار آن در صفحات وب و میزان منابع سروری که برای اجرای سایت استفاده می‌شوند، بستگی دارند.

سرعت در سایت‌های وردپرسی بسیار مهم است و باید به آن توجه کافی داشته باشید دوره‌های زیادی وجود دارد که به صورت رایگان و غیر رایگان عرضه شده‌اند که بنده پیشنهاد می‌کنم اگر دوست دارید در مورد افزایش سرعت سایت بیشتر بدانید حتماً در این دوره‌ها شرکت کنید.

یکی از این دوره‌ها دوره سرعت سایت چیتا است، دوره افزایش سرعت سایت چیتا به شما کمک می‌کند تا با به‌کارگیری و پیاده‌سازی انواع روش‌ها و تکنیک‌های حرفه‌ای، بهینه‌سازی سرعت سایت را انجام داده و Core Web Vital را بهبود دهید.

  • آیا باید همیشه نمایش خطا‌ها را غیرفعال کنم؟

خیر، شما نباید همیشه نمایش خطا‌ها را غیرفعال کنید. نمایش خطا‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا مشکلات و اشکالات در کد سایت را شناسایی و رفع کنید. اما باید از نمایش خطا‌ها در محیط‌های تولیدی و به طور عمومی پرهیز کنید و از روش‌های دیگر برای مدیریت خطا‌ها در این محیط‌ها استفاده کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا