سایر مقالات

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه با چند روش ساده

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی بسیار خوشمزه را در زمان کوتاه و بسیار سریع آماده کنید و در کنار خانواده از صرف این غذای شما لذت ببرید. خورشت خلال یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین خورشت های یرانی است این خورشت خوشمزه و لذیذ مخصوص استان کرمانشاه است. این خورشت را می‌توانید هم با گوشت مرغ و هم گوست قرمز آماده کنید ونوش جانتان کنید. این خورشت به دلیل داشت خلال بادام از فواید بسیاری برخوردار است. برای آموزش مرحله به مرحله با ما همراه باشید. ویدئویی از طرز آماده سازی این غذای خوشمزه آماده کردیم و پیشنهاد می کنیم حتما تماشا کنید.

ویدیو طرز تهیه خوش خلال کرمانشی

ARVE Error: No attachment with that ID

مواد اولیه خورشت خلال برای ۴ نفر 

  • 1. گوشت خورشتی  ۴۰۰ گرم
  • 2. زرشک سیاه یا قرمز ۱/۲ لیوان 
  • 3. رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • 4. پیاز  ۱ عدد بزرگ 
  • 5. گلاب  ۲ قاشق غذا خوری 
  • 6. زعفران دم کرده  به میزان لازم
  • 7. لیمو عمانی ۲ عدد
  • 8. نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 
  • 9. زردچوبه و ادویه  به میزان لازم
  • 10. روغن  به میزان لازم 

طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی برای ۴ نفر 

خورش خلال کرمانشاهی

مرحله اول

ابتدا خلال بادام را در ظرفی به مدت یک ساعت با آب گرم خیس می کنیم .این کار باعث می شود خلال بادام ها نرم شود.

مرحله دوم

پیاز را روی تخته آشپزخانه ،به صورت نگینی خورد می کنیم .سپس درون قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و پیاز ها را به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم پیاز ها سبک و شیشه ای شود. پس از سبک شدن پیاز زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و می‌گذاریم با پیاز تفت بخورند.

مرحله سوم 

در این مرحله ،گوشت خورشتی را به صورت مکعبی یا قیمه ای خورد کرده و شسته و به پیاز داغ اضافه کرده و اجازه می دهیم گوشت و پیاز با هم کمی تفت بخورند دقت کنید گوشت نباید بیش از حد تفت بخورد و سرخ شود زیرا اگر بیش از حد سرخ شود حین پخت سفت می شود.

مرحله چهارم 

در این مرحله ،دو قاشق رب گوجه فرنگی را میاز و گوشت اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و روغن قرمز شود .اگر رب را تفت ندهیم روی طعم و رنگ غذا تاثیر نامطلوبی می گذارد.

حال در این موقع آب گرم به اندازه لازم حدود ۴ لیوان به گوشت اضافه کرده و حرارت را زیاد کرده تا آب خورشت به جوش بیاید.سپس حرارت را کم کرده واجازه می دهیم گوشت به آرامی بپزد‌.

مرحله پنجم 

پس از پخته شدن گوشت ، خلال ها را آبکشی کرده و به همراه زعفران به خورشت اضافه کرده .سپس لیمو عمانی ها را که قبلا با چنگال سوراخ کرده و خیس کرده ایم به‌ همراه نمک به خورشت اضافه می کنیم. سپس گلاب را اضافه می کنیم و دوباره اجازه می دهیم تا خورشت جا بیفتد.

دقت کنید این خورشت مانند تمامی خورشت ها نباید آب زیاد داشته باشد و زمانی می توانیم بگوییم خورشت جا افتاده که آب خورشت اندازه و خورشت لعاب دار شده باشد و تمامی مواد با هم به خوبی ترکیب شده باشند‌. پس از آماده شدن خورشت می توانید با پلوی خوشمزه ایرانی سرو نمایید. نوش جانتان.

نکات مهم خورش خلال کرمانشاهی 

خورش خلال کرمانشاهی

1. خلال بادام را حتما باید یک ساعت خیس کنید.

2. لیمو عمانی ها را حتما با چنگال سوراخ کنید و سپس در آب گرم به مدت یک ساعت خیس کنید تا تلخیش گرفته شود.

3. خورشت خلال را باید با گوشت قرمز درست کنید اما اگر منع مصرف گوشت قرمز را دارید می توانید از گوشت مرغ و یا بوقلمون نیز استفاده کنید .در این صورت می توانید از ۵۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید .گوشت مرغ یا بوقلمون را به صورت مکعبی خورد کنید و در خورشت استفاده کنید.

4. از زعفران به اندازه لازم استفاده کنید که عطر بی نظیری به خورشت شما می دهد.

امیدوارم از این مطلب استفاده کرده باشید و می توانید نگاهی به طرز تهیه قیمه خورشت قیمه مجلسی داشته باشید.

میانگین امتیازات ۴ از ۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا