راهنمای خرید بهترین سرخ کن ارزان قیمت برای سرخ کردن سیب زمینی

بهترین دستگاه سرخ کن برای سیب زمینی
بهترین سرخ کن برای سیب زمینی کدام است؟ آشپزخانههای تجاری و همچنین آشپزخانههای خانگی از تجهیزات متعددی در پخت و پز و گرم کردن انواع خاصی از غذاها استفاده میکنند. برای پخت، برشته کردن و هواپز کردن محصولات غذایی، از فر استفاده میشود تا نتایج عالی به دست آید. از سوی دیگر، از گریلها در ارائه طعم دودی و ذغالی در وعدههای غذایی و دستور العملهای مختلف استفاده میگردد.
اما یکی دیگر از تجهیزات پخت و پز که در آشپزخانههای امروزی جای خود را پیدا کرده، سرخ کن است. از سرخ کنها در پخت و پز سیب زمینی، مرغ، میگو و انواع دیگر غذاهای سرخ شده استفاده میشود. همچنین میتواند جایگزین بهتری برای تابههای معمولی باشد، زیرا بهترین سرخ کن برای سیب زمینی ویژگیها و مزایای بسیار بیشتری را ارائه میدهد.
بهترین دستگاه سرخ کن برای سرخ کردن سیب زمینی
طراحی کلی سرخ کنها این امکان را میدهد به راحتی غذا را طبخ کنند. بیشتر سرخ کنها سبدی دارند که میتواند غذا را در مخزن پر از روغن قرار دهد و این سبد نیز برای بالا بردن غذا پس از سرخ شدن استفاده میشود. برخی از انواع سرخ کنها میتوانند به طور خودکار سبد را پایین بیاورند و بالا ببرند، در حالی که برخی دیگر نیاز به عملیات دستی توسط پرسنل آشپزخانه دارند.
سایر اجزای متداول که در سرخ کنهای جدید یافت میشوند عبارتند از: تایمر، زنگ هشدار، سیستمهای تصفیه روغن، تصفیه شیمیایی و بسیاری موارد دیگر. ترکیب این اجزا به سرخ کنها امکان میدهد دمای روغن و همچنین مدت زمان سرخ کردن را در تنظیمات پخت ترجیحی انواع خاصی از مواد غذایی کنترل و حفظ کنند.
یکی دیگر از ویژگیهای قابل توجه بهترین سرخ کن برای سیب زمینی، ظرفیت کلی و تطبیق پذیری آن است. اندازه سرخ کن به راحتی میتواند مقدار غذایی را که میتوان در یک زمان خاص طبخ کرد، تعیین کند و علاوه بر این، آنها میتوانند انواع مختلف غذا را به صورت یکجا سرو کنند. اگر قصد دارید غذاهای مختلف را به طور همزمان بپزید، انتخاب یک سرخ کن با ظرفیت بالا که به اندازه کافی بزرگ باشد تا دو سبد را در خود جای دهد، میتواند به شما کمک کند تا کار را به راحتی انجام دهید. به شما پیشنهاد میکنیم برای سرخ کردن سیب زمینی این دستگاه سرخ کن مدل 9200 فیلیپس را خریداری کنید.
سرخ کن بدون روغن یا هوای گرم
خوشبختانه اکنون میتوان میزان چربی سیب زمینی سرخ شده را کاهش داد و سرخ کردن سیب زمینی با سرخ کن بسیارساده است. بنابراین سرخ کن هواپز (یا بدون روغن) ویژگی پخت سیب زمینی با روغن کم یا بدون روغن را دارد. پخت و پز با هوای گرم در حال گردش در مخزن انجام میشود و چنین قابلیتی به شما امکان میدهد سیب زمینی سرخ کرده سالمتری درست کنید. برخی از مدلهای سرخکن هوای گرم مجهز به میزهای گردان هستند که به شما امکان میدهند غذاهای دیگر مانند سبزیجات سرخ شده را بپزید یا یخزدایی کنید. مزیت دیگر این است که این سرخ کنها بو و چربی کمتری تولید میکنند و همچنین تمیز کردن آنها ساده است و سیب زمینی سرخ شده چربی کمتری دارد. با این حال، طعم و بافت سیب زمینی سرخ شده با سرخ کن هواپز و طعم سیب زمینی با سرخ کن روغنی متفاوت است.
تعمیر و نگهداری بهترین سرخ کن برای سیب زمینی نسبتاً ساده است، زیرا اکثر عناصر قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند. نکته منفی، پخت و پز طولانی تر است و برای 1.5 کیلوگرم سیب زمینی سرخ شده باید حدود 45 دقیقه حساب کنید.
مزایای سرخ کن سیب زمینی
سرخ کردن سیب زمینی با سرخ کن میتواند فرآیند آشپزی را سریعتر برای آشپزخانه شما فراهم کند. پخت و پز با ماهیتابههای معمولی بیشتر از سرخ کنهای عمیق طول میکشد، زیرا مقدار روغن و حرارت در این ماهیتابهها محدود است. از طرف دیگر، سرخ کنهای جدید در مورد این عناصر گزینههای بیشتری دارند و همچنین افزایش مقدار روغن و مدت زمان سرخ کردن میتواند به شما در پخت سریعتر غذا کمک کند.
پخت و پز با بهترین سرخ کن برای سیب زمینی نسبت به سایر تجهیزات پخت و پز بسیار لذت بخش است؛ زیرا آنها میتوانند غذاهای خوشمزه تر و تردتری تولید کنند. سایر تجهیزات پخت و پز میتوانند محصولات غذایی را سرخ کرده، اما نتیجه به اندازه آنهایی که توسط سرخ کن سرخ میشوند، خوشمزه و ترد نخواهد بود. سایر مزایای آن عبارتند از:
- تولید بوهای کمتر
- تمیز کردن راحت تر
- دارای ظروف استاندارد
- گزینه اختلاط خودکار
اما این دستگاه، در کنار مزایای فوقالعادهای که ارائه میدهد، دارای چند ویژگی منفی نیز خواهندبود که عبارتند از:
- پخت آهسته تر از سرخ کن روغن
- تغییر بسیار کم طعم سیب زمینی سرخ کرده
سخن پایانی خرید بهترین دستگاه سرخ کن برای سیب زمینی
سرخ کنهای بدون روغن بسیار محبوب هستند. اگر طعم سیب زمینی سرخ شده متفاوت باشد، چربی کمتری داشته و در نتیجه قابلیت هضم بیشتری دارد و در مقادیر زیاد، ضرر کمتری برای بدن به همراه خواهدداشت. همچنین تمیز کردن دستگاهها آسان تر است؛ زیرا روغنی برای جمع آوری یا دفع وجود ندارد. بنابراین، خرید آن برای هر آشپزخانهای توصیه میشود.
منبع: dominokala.com